Mistenkt for å ha stjålet Pippa Middletons bilder

Pippa Middleton - Foto - Scanpix

Britisk politi har pågrepet en mistenkt etter et mulig datainnbrudd i Pippa Middletons iCloud-konto. I alt 3.000 private bilder skal være stjålet fra hertuginne-søsterens konto og deretter forsøkt solgt.

Det er tabloidavisene The Sun og Daily Mail som lørdag skriver om den angivelige hackingen av iCloud-kontoen til lillesøsteren og svigerinnen til hertuginne Kate og prins William.The Sun skriver at avisen ble kontakten av en angivelig hacker som forsøkte å selge bildene for en minstesum av 50.000 pund, over 520.000 kroner.Blant bildene som ble tilbudt, skal det ha vært bilder som viser Pippa Middleton prøve brudekjoler, samt av hertugparet og deres barn prins George og prinsesse Charlotte. Middleton skal gifte seg med forloveden James Matthews neste år.Britisk politi etterforsker saken, og lørdag ble en 35 år gammel mann pågrepet. (©NTB)


Les også