Bookmaker tror Høgmo får sparken i år

Finalen går i Tsjekkia 11. november.

San Marino ble slått 4-1 på Ullevaal i går, men på samme måte som 0-1-tapet i Aserbajdsjan: det norske fotballandslaget viste en langt fra overbevisende forestilling.Sparking i år gir lavest oddsBookmakerne i Betsson tror ikke Per-Mathias Høgmo er norsk landslagssjef 1. januar 2017.- For første gang er det lavere odds på nei-alternativet enn ja-alternativet. Det var to stusselige kamper for Norges del, og vi har liten tro på at det blir bedre mot Tsjekkia neste måned. Uten seier der blir det trenerskifte, sier markedssjef Håkon Høyland i en pressemelding.Du får bare 1,80 ganger innsatsen tilbake hvis Høgmo får sparken før nyttår. Sitter han fortsatt ved roret, dobler du pengene dine (2,00 i odds).- Verken eksperter eller folket støtter opp rundt landslagssituasjonen og det virker som det også murrer litt i spillergruppen også. Blant annet har jo noen offentlig luftet kritikk av laguttak, sier Høyland.- Tsjekkia blir Høgmos finaleHan mener Tsjekka blir Høgmos finale.- Vinner Norge den, er de ikke så ille ute i kampen om 2. plassen, men det nå nok noe mer til enn en heldig 1-0 seier etter en corner eller noe. Norge må vise en tydelig og god plan som gir folket troen tilbake, avslutter Høyland.Spillselskapet har også satt opp odds for Norges neste permanente landslagstrener.Ståle Solbakken er favoritten på 2,50 i odds, foran Lars Lagerbäck (Islands tidligere suksesstrener) på 4,00, Ole Gunnar Solskjær og Kjetil Rekdal på 6,00, samt nylig avgått landslagssjef for Sverige, Erik Hamren, til 8,00 i odds.

fotball
per høgmo
betsson
Nyheter