Fikk fødselstilbud fra mangemillionær

Håndballstjernen Gro Hammerseng-Edin forteller om oppsiktsvekkende tilbud i ny bok.

Gro Hammerseng - Foto: Scanpix

I boka «Gode som gull - 30 år med håndballjentene», skrevet av tidligere Dagbladet-journalist Stian Haraldsen, forteller håndballesset Gro Hammerseng-Edin nå om et meget spesielt tilbud hun mottok, ifølge Se & Hør.«– En gang fikk jeg en melding fra en kar som hadde fått tak i telefonnummeret mitt, etter at han hadde sett meg på TV på en Plan Norge-tur i Afrika. Jeg hadde sagt at jeg godt kunne tenke meg å få barn, og han så for seg at vi kunne få barn sammen, og skrev at han var god for mange millioner. Han mente derfor at vi kunne gjøre en deal.– Du sa nei?– Ja, jeg gjorde det, jeg syntes ikke det var en særlig god idé.», står det skrevet i boka om Håndballjentene.