Kalvøya kan gjenoppstå som festivalarena

Toffen Gunnufsen og Svein Bjørge vil arrangere to nye store festivaler ved Kalvøya i Bærum.

Toffen Gunnufsen, som har festivaler som Quart- og Hovefestivalen på merittlisten, har sammen med Svein Bjørge, mannen bak Tons of Rock-festivalen i Halden og investor Per Karsten Ims, søkt om å få arrangere to nye, store festivaler på Kadettangen utenfor Sandvika. Det skriver Aftenposten.– Etter at Hovefestivalen forsvant er det ingen som har tatt ungdomsmarkedet ordentlig på alvor. De fleste festivalene henvender seg i dag til alderssegmentet 30 pluss, og det skyldes nok at der ligger det gode ølinntekter, sier Gunnufsen, til avisen.I første omgang vil de arrangere to festivaler i 2018, en countryfestival og en popfestival rettet mot et yngre publikum.De tre initiativtakerne legger opp til at festivalene, som begge skal ha nasjonale og internasjonale artister på scenen, skal legges tett opp mot hverandre slik at de kan samarbeide om infrastrukturen. (©NTB)