Langrennsledelsen møtes i kveld

I kveld møtes langsrennsledelsen med flere til det årlige høstmøtet.

Landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus. Foto: Scanpix

Skiforbundet langrenns høstmøte - Høstmøte- og arrangørseminar, langrenn 2016 - går av stabelen i helgen, på Scandic Helsfyr, Oslo.Det hele åpnes allerede i kveld, for første gang i historien, med to norske dopingsaker. Den såkalte astmasaken er blitt klemt inn mellom Sundby- og Johaug-saken.Det er satt av hele to timer til de tre sakene, inkludert spørsmål og svar. Fra kl. 18:00 - 20:00. Middagen starter kl. 20:00.Hva som skjer, og om det skjer noe, i annen etage i smøretrailerne etter middag, sier programmet ikke noe om. Kanskje er det hemmelig?På lørdag er det for øvrig satt av tid til noe veldig interessant, fra 11:30 - 13:00 - Langrennsporten i årene som kommer. Fokusområder: • Arrangement • Anlegg.Her kan det imidlertid se ut til at i hvert fall minst ett fokusområde har falt ut, eller? Her er programmet for møtet som avsluttes søndag kl. 13:00Dette er for øvrig de som styrer og steller i langrenn i øyeblikket (se under). Kuriosa-redaksjonens stalltips er at alt og alle fortsetter som før, og at alle reiser hjem søndag ettermiddag, gode og mette og vel forlikte.

Komite og administrasjon
 
Vidar LøfshusSportssjef
Espen BjervigAdm. - og markedssjef
Asgeir MobergArr.ansvarlig
Gro EideMediakontakt
Brit BaldisholUtviklingssjef
Per NymoenUtdanningssjef
Bernt Halvard OlderskogKommersiell leder
Martine ThorleifssonSponsoransvarlig
Ulf Morten AuneLandslagskoordinator
Emil Weberg GundersenTrener/Marked
John Anders Mohn GaustadMarkedsansvarlig
Bjørnar SandvigLandslagsassistent
 
Langrennskomite
Torbjørn SkogstadLeder
Nils Kristian NakstadNestleder
Sissel Sveen FrognerMedlem
Kari Mørkved SyltenMedlem
Marthe Kobbersletten JensenMedlem
Sindre BerganMedlem.