Marius Borg Høiby selger luksusbag på Finn

Marius Borg Høiby (19) – kronprinsesse Mette-Marits sønn – har lagt ut flere gjenstander for salg på Finn.no. Blant dem er en bag til nesten 20.000 kroner. (Presisert)

Ifølge Se og Hør ble annonsen lagt ut med fullt navn og telefonnummer. Blant tingene han selger, er en Louis Vuitton-bag som han skal ha 19.500 kroner for.– Dette er helt vanlige annonser for ting Marius Borg Høiby ikke lenger bruker. Da er det fint at andre kan få glede av dem, sier informasjonssjef Marianne Hagen ved Slottet til bladet.– På Finn.no kommer registrert adresse automatisk opp, med mindre man velger å skjule denne. Det vil Marius gjøre i framtiden, sier hun om bruken av Slottet som adresse.Marius Borg Høiby er bosatt på Skaugum. Overfor NTB presiserer kommunikasjonssjefen at årsaken til at Slottet ble oppgitt som adresse, er at både kongeparet og kronprinsfamilien har postadresse der.– Årsaken til det er at all post mottas på Slottet for gjennomlysning, forklarer Hagen. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også