Neymar har signert

Fredag vil Neymar signere en ny kontrakt som binder ham til Barcelona til 2021.

Neymar. Foto: REUTERS/Andrew Winning.

Det opplyser Barcelona på Twitter mandag.24 år gamle Neymar kom til Barcelona i 2014 fra Santos i hjemlandet. Siden har han vært en av klubbens aller største stjerner.I sommerens overgangsvindu spekulerte spanske medier i at måltyven kunne være på vei bort fra Barcelona, men nå tyder alt på at Neymars framtid ligger i den katalanske storklubben.I sommer bidro Neymar sterkt til at Brasil tok fotballgullet under Rio-OL.Mandag signerte også Javier Mascherano en ny avtale med Barcelona som strekker seg fram til 2019.Midtbanespilleren kom til den katalanske storklubben fra Liverpool i 2010. Siden har han vært en sentral del av laget. Mascherano har også en fortid i West Ham, Corinthians og River Plate. (©NTB)