Rooney: – Har mye fotball igjen i meg

Wayne Rooney sliter med spilletiden både på klubb- og landslag, men insisterer på at karrieren på ingen måte er på hell.

Wayne Rooney. Foto: Scanpix/AP

Britiske medier har den siste tiden spekulert heftig i at kapteinens dager som fast inventar i Manchester Uniteds startoppstilling går mot slutten. Rooney har startet de siste kampene på benken, og nylig var han også reserve på det engelske landslaget.Hovedpersonen selv hevder han er innstilt på å kjempe seg tilbake i varmen.– Jeg liker å tro at jeg kan spille hver eneste kamp, men det er selvfølgelig managerens avgjørelse, og jeg respekterer den avgjørelsen, sier Rooney – og tilføyer:– Jeg er klar når det er behov for meg.Han avviser bestemt at han er kommet til et punkt i karrieren der han kun klarer 25 kamper fra start i løpet av en sesong.– Den tanken har ikke slått meg. Kanskje tenker andre sånn, men ikke jeg, sier 30-åringen.– Jeg fyller 31 år i neste uke og har mye fotball igjen i meg.Tilværelsen som innbytter er samtidig uvant.– Jeg har startet kamper i hele min karriere, så dette er selvfølgelig nytt. Jeg ønsker jo å spille, sier Rooney.United-kapteinens neste mulighet til å få spilletid er i europaligamøtet med tyrkiske Fenerbahçe torsdag. (©NTB)