Bookmakeren Betsson har undersøkt kundenes atferd.- Undersøkelsen viser at mange benytter spill som underholdning. De spiller for små beløp eller bruker freespins som litt ekstra kos i hverdagen. Det kan være alt fra to minutter på do eller i en kø hos banken eller legen, sier PR-manager Mikael Mellqvist til spillselskapets hjemmesider.43 prosent av de spurte svarte at de har spilt på do, deriblant Betsson-ambassadør John Arne Riise.38 prosent spiller i lunsjpausen, 34 prosent i ventetiden på fly, tog og taxi og 22 prosent mens de har gjort husarbeid.Tone på tredemølla10 prosent oppgir at de har spilt på trening, blant dem en annen Betsson-ambassadør, Tone Damli Aaberge.- På tredemølla var kjapp gange og poker en «killer kombo». Når gode hender dukket opp, steg pulsen og jeg ga ytterligere gass på mølla. Jammen gikk treningsøkten fort også, sier hun.Undersøkelsen la for øvrig grunnlaget for to reklamefilmer med slagordet «Anytime is playtime».