Men om lag en tredel kommer fra utlandet, skriver nettavisen. ba om innsyn i underskriftslistene som ble overlevert til landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) i oktober. På framsiden står det skrevet «folket har talt» etterfulgt kravet fra NOAH om avvikling av pelsdyroppdrett.Pelsdyrbøndenes organisasjon, Norsk Pelsdyralslag, sier at bruken av utenlandske underskrifter er svært oppsiktsvekkende.– Jeg stiller meg svært spørrende til hvor representativ underskriftene fra NOAH er. Om det vi har avdekket er riktig, så er det en arbeidsform vi tar avstand fra, sier kommunikasjonssjef Guri Wormdahl.Avisen sier underskriftene kommer fra land verden over blant annet Italia, Slovakia, Australia, Singapore, USA, Canada med mange fler.NOAH-leder Siri Martinsen sier de bevisst har rettet kampanjen mot nordmenn.– Vi har bare spredd den i Norge. Og den er på norsk, så du må lese en lang norsk tekst for å se hva det er. Det er jo mange nordmenn som bor i utlandet, og de har slekt og venner som kanskje vil skrive seg på. (©NTB)