Real Madrid's Gereth Bale, center, celebrates with Marco Asensio, left, and Denis Cherychev after scoring during their friendly soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur, in the Allianz Arena stadium in Munich, southern Germany, Tuesday, Aug. 4, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)

Real Madrid har tilbakebetalt millionbeløp

Real Madrid har betalt tilbake i overkant av 180 millioner kroner i en sak om ulovlig statsstøtte.

Det opplyser bystyret i Madrid, som snarest vil underrette EU-kommisjonen om tilbakebetalingen, skriver nyhetsbyrået Ritzau.Margrethe Vestager, konkurransekommissær i EU, konkluderte i sommer med at den spanske storklubben hadde fått kjøpe et landområde til en altfor gunstig pris. Inklusive renter må Real derfor ut med i overkant av 180 millioner.Lag som Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao og Atlético Osasuna har gjennom 20 år fått en ulovlig skattefordel, da klubbene har blitt behandlet som nonprofit-organisasjoner, skriver det danske nyhetsbyrået. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også