Zuccarello-scoring i ny Rangers-triumf

Mats Zuccarello bidro med scoring da New York Rangers senket Winnipeg Jets med 5-2-seier på hjemmebane.

Publisert 7. nov. 2016 kl. 07.57
Oppdatert 7. nov. 2016 klokken 07.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 236 ord

Dermed følger Rangers opp den sterke sesongåpningen og står nå med 10 seirer på 13 kamper.Kampen åpnet jevnt, og lagene fikk hver sin scoring i første periode. Kevin Hayes scoret for hjemmelaget 2.12 ut i perioden, mens Patrik Laine utlignet for Jets til 1-1 ved 10.45.MålfestRangers slet i begynnelsen av andre periode. Etter hvert løsnet det imidlertid for fullt, og laget kjempet seg til slutt opp til en solid 5-2-ledelse i løpet av perioden. Det var Mats Zuccarello som innledet målfesten med 2-1-scoringer etter rundt 10 minutter. Rangers-angriperne var tre mot én, og etter å ha fått pucken pent levert av Chris Kreider satte nordmannen den i nettet.Deretter fulgte en utligning for Jets av Mark Scheifele, før Rangers-spillerne J.T. Miller, Jesper Fast og Pavel Butsjnevitsj scoret hvert sitt mål og sendte hjemmelaget opp i 5-2-ledelse.Tredje periode ble målløs.Gode rekker– Noen ganger mangler du det som skal til, men så finner du måter å løse det på likevel. Akkurat nå er vi flinke til å få alle med for å bidra, og det er ikke enkelt for motstanderne når du har fire rekker som fungerer, sa målscorer JJ.T. Miller– Du kan ikke forvente at vi skal score fem ganger i hver kamp, men hvis vi fortsetter som dette blir vi ikke enkle å stoppe, sa Miller.New York Rangers har scoret 55 mål på 13 kamper og har pluss 26 i målforskjell. Det lar seg definitivt høre. (©NTB)