Ellen Arnstad slutter i Se og Hør

Ellen Arnstad (51) går av som sjefredaktør og konsernredaktør i Aller, melder Kampanje.

Ellen Arnstad - Foto: Scanpix

Arnstad gir seg dermed også som sjefredaktør i Se og Hør, en stilling hun har hatt siden november 2012. Hun sitter i dag i konsernledelsen i Aller Media og har siden 2015 også vært printansvarlig i selskapet.Arnstad sier hun nå skal begynne sitt «jobbliv nummer to».– Det er en god timing, og jeg er fortsatt bare 51. Jeg vurderer mange spennende muligheter fremover. Jeg har lært ekstremt mye gjennom min lange fartstid i Aller-konsernet. Det skal jeg nå bruke på min jobbreise videre, sier Arnstad til Kampanje.Tidligere Allers-redaktør Ingrid Skogrand overtar som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema», mens Ulf Andre Andersen konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør. (©NTB)

se & hør
ellen arnstad
aller media
Nyheter