Flåklypa strømmes til barneavdelinger

Riksteateret strømmer Flåklypa-forestilling til barn på sykehus.

Riksteatret spiller «Heia Flåklypa!» i Oseana kunst- og kultursenter i Os i Hordaland søndag. Forestillingen skal også strømmes slik at barn på sykehus kan oppleve den. Det er barneavdelingene på Haukeland universitetssjukehus, Stavanger universitetssjukehus og Sykehuset Innlandet på Lillehammer som får denne muligheten, heter det i en pressemelding.Barn, familier og ansatte samles på sykehusets oppholdsrom, mens de sykeste barna vil kunne se forestillingen via PC og nettbrett fra sengen.– Etter det svært vellykkede forsøket med strømming av «Fortrolige samtaler» i høst, prøver vi oss nå med «Heia Flåklypa!». På denne måten når vi fram til barn som ellers ikke ville hatt mulighet til å oppleve denne flotte forestillingen på sitt kulturhus. Dette er helt i Riksteatrets ånd, sier riksteatersjef Tom Remlov.(©NTB)