Johaug fjernes fra smøretraileren

Dopingdommen på 13 måneder gjør at Norges Skiforbund har bestemt seg for å fjerne Therese Johaug fra bildet som omkranser smøretraileren.

– Det er en uheldig, men nødvendig konsekvens av dopingdommen, sier administrasjons- og markedssjef i Norges Skiforbund, Espen Bjervig, til Nettavisen.Johaug har prydet smøretraileren gjennom hele høsten, selv om hun har vært suspendert fra trening og konkurranse med langrennslandslaget.Johaug-portrettet blir ikke erstattet av en annen utøver. En blå folie vil dekke over bildet av Johaug.– Det blir gjort i nær fremtid, så Therese blir dessverre ikke med oss til Lahti, sier Bjervig.Therese Johaug er utestengt fra all idrett i 13 måneder etter å ha testet positivt på det anabole steroidet clostebol. Når suspensjonen er ferdigsonet, vil Nansen-løperen igjen få pryde smøretraileren.(©NTB)

therese johaug
Nyheter