Liverpool-fansen lider, men trøsten er på vei

Bookmaker tror Liverpool reiser seg.

Paul Harding

Liverpools enorme tilhengerskare ergrer seg for tiden over klubbens verste start på et kalenderår siden 1950-tallet.I ligaen står rødtrøyene uten en eneste seier i 2017, og på «merittlisten» står blant annet hhv. 2-3 hjemme og 0-2 borte mot bunnlagene Swansea og Hull.Alt i alt snakker vi om fattige tre poeng på fem ligakamper, og exit i både FA-cup og ligacupen.Ute av topp 4Formsvikten har ført laget (som toppet Premier League i november) ut av topp 4, som kvalifiserer til spill for Champions League neste sesong.Bookmakerne i Betsson-eide NordicBet tror likevel at Jürgen Klopps gutter haler i land et adgangskort til Europas gjeveste klubbturnering i fotball.- Vi har 1,90 i odds på at Liverpool havner i topp 4, og samme odds på Arsenal. Bak dem følger Manchester United til 2,05 i odds. Dette blir en thriller. Det virker som om Tottenham har festet et grep om 2. plassen, mens de fire lagene bak er veldig ustabile for tiden og går fra det veldig bra til veldig svake, sier markedssjef Daniel Vassbund i en pressemelding.- Reiser segHan trøster Liverpool-fansen med at alle lag har en formsvikt i løpet av sesongen.- Vi tror Liverpool reiser seg, og selv om programmet de neste kampene ser veldig hardt ut, taler det for Liverpool. De er best mot de beste: lagene som tør å spille mot Liverpool, og ikke parkerer 11 mann i forsvar. Det kan høres rart ut, men det kan være veldig fint for Liverpool med både Tottenham og Arsenal i de to neste hjemmekampene, avslutter Vassbund.Forlenger vi dette resonnementet, lover det dog ikke like bra for Liverpool at alle de ni siste ligakampene er mot lag på 7. plass og nedover.NordicBet tilbyr ikke topp 4-spill på suverene Chelsea, mens Manchester City og Tottenham har fått en topp 4-odds på hhv. 1,20 og 1,21.Hvis nærmeste utfordrer til topp 6-lagene - Everton - skulle klare å spille seg inn blant de fire øverste i Premier League, vanker en utbetaling på 35,00 ganger pengene.