KjøpLogg inn

Ari Behn kom uskadd fra bilulykke

Forfatter og kunstner Ari Behn (44) mener han hadde englevakt da han slapp uskadd fra en utforkjøring der bilen hans ble totalskadd i Bærum fredag. 

Publisert 29. april 2017 kl. 08.14
Oppdatert 29. april 2017 klokken 08.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord
Ari Behn - Foto: Scanpix

– Englevakt i dag. Uskadd fra totalkrasj, skriver Behn på Instagram fredag kveld til bildet av en rosa krakk med en påmalt stor E, ifølge VG at det var en bil som hadde kjørt i grøfta ved Toppenhaug. En patruljebil, tauebil og ambulanse ble tilkalt.Politiet ville da ikke bekrefte at bilføreren var Ari Behn, men bekreftet at det var snakk om en mann i 40-årene. Ifølge politiet blåste føreren grønt på en alkotest.Behns bil fikk betydelige skader. Den høyre siden av bilen er blitt skrapet opp mot fjellveggen, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.(©NTB)