Rekdal fyrer løs mot Deila-uttalelse

VIF på nedrykk etter fire runder med Deila.

I år kunne vi lese det i VG igjen: Det ligger noe i luften på Valle.- Vi vil merke at Ronny Deila er tilbake, het det i analysen som konkluderte med en 4. plass for Vålerenga i årets Eliteserie.I fjor endte Vålerenga på 10. plass etter en relativt god høstsesong.Det kan fortsatt bli 4. plass i år, men den foreløpige «Ronny Deila-effekten» er nedrykksplass etter fire runder.Etter 0-4 i sekken i Molde i går, sa Vålerenga-treneren til nevnte avis at han har «kommet til en bånnklubb».- Fått alt han har pekt påEks-kollega Kjetil Rekdal karakteriserer overfor Dagbladets nettutgave uttalelsen som helt ubegripelig.- Jeg er enig i at VIF ikke er en toppklubb, og man kan kanskje snakke om et snitt midt på tabellen de siste årene. Men de siste fire årene har man også konstant måttet kutte kostnader, skrapet vekk og kuttet folk. Etter at Ronny kom inn har man investert i støtteapparatet, spillerstall, han har fått alt han har pekt på, sier han.Rekdal ga uttrykk for noe av det samme fra ekspertkommentatorstolen i Eurosport i kjølvannet av gårsdagens kamper.- Det blir for billig, men han ønsker å få fokuset bort. Jeg reagerte på det, fortsetter Rekdal overfor Dagbladet tirsdag.

fotball
vålerenga
kjetil rekdal
ronny deila
Nyheter