KjøpLogg inn

Spiller med mamma på ryggen i VM

Chess gir bort logoen på landslagsdrakten til hockey-mødrene på landslaget.

Publisert 27. april 2017 kl. 13.56
Oppdatert 27. april 2017 klokken 13.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 201 ord

Når hockeylandslaget møter Slovakia en uke før VM vil Chess-logoen være byttet ut med navnet til mammaen til hver spiller. Dermed blir det rene morsdagen på den norske hockeydrakten.- Vi synes det er moro å gjøre noe som er annerledes og kanskje litt uventet. Mange har en mor som har kjørt til og fra trening, vasket sure sokker, laget mat og hjulpet med lekser hver eneste dag. Under kampene mot Slovakia får vi ikke bare se Norges tøffeste landslag, men også en hyllest til alle hockeymødre i Norge, smiler markedssjef Alexander Solberg i Chess.Hockey vokser i NorgeNorges Ishockeyforbund tente umiddelbart på ideen om å hedre mammaene til spillerne like før VM i Paris.- Spillerne setter utrolig stor pris på å få navnet til moren sin på ryggen. Mødre og fedre betyr enormt mye for utviklingen til barn og ungdom, og vi håper dette tiltaket kan gjøre mødrene enda mer stolte over hva de leverer hver eneste dag til idretten i Norge, sier Kristoffer Holm i Norges Ishockeyforbund.Hockey er den nest største publikums-idretten i Norge og landslaget er blant de 14 beste lagene i verden hvert eneste år. I tillegg herjer Mats Zuccarello i verdens beste liga for tredje året på rad.