Gulloddsen på Brann stuper

Fra 35 til 4 på 44 dager.

Før sesongstart var bookmakerne skråsikre på nok et seriegull til Rosenborg.Etter å ha slått Brann 2-1 på Lerkendal 7. mai, var gulloddsen på trønderne nede i 1,35 hos Betsson. Brann ga 35 ganger pengene.Gulloddsen har stuptSiden den gang har formkurvene gått i hver sin retning.Mens Rosenborg har slitt, har Brann overbevist, og i går inntok bergenserne tabelltoppen etter festspill og 5-0 hjemme mot Stabæk.44 dager etter tapet for Rosenborg er gulloddsen på Brann nede i 4,00. Spiller du på Rosenborg-gull i dag, får du 1,65 ganger innsatsen igjen.- Brann imponerer voldsomt om dagen. De er supereffektive og scorer masse mål, men er også veldig gode bakover. Det er ingen tvil om at de er med i toppkampen for å bli. Og slik Brann spiller om dagen, vil nok oddsen fortsette nedover, sier PR-manager Mikael Mellqvist i Betsson i en melding Hegnar.no har fått tilgang Forventninger stigerMen med tabelltopp kommer forventningene og gullsnakket, noe Brann ikke alltid har taklet like bra.Likevel er nok selvtilliten på topp hos rødtrøyene før helgens toppkamp mot Sarpsborg 08 (B). Deretter venter Vålerenga (H), Stabæk (B) og Sarpsborg 08 (H) før det er fotballferie.Rosenborg har i samme periode Sogndal (H), Kristiansund (B), Sandefjord (H) og Sogndal (B).- Det er en stor sjanse for at Brann topper under ferien. Rosenborg har nok et lettere program på papiret, men formkurvene til de to lagene er helt forskjellig, avslutter Mellqvist.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også