Ronaldo vil bort fra Spania etter skattetrøbbel

Cristiano Ronaldo ønsker seg vekk fra Real Madrid etter å ha blitt siktet for å ha unndratt rundt 100 millioner kroner i skatt.

Det skriver den portugisiske sportsavisen A Bola fredag.Ifølge en kilde har stjernespilleren allerede bedt Real Madrid-ledelsen om at han ønsker å bli solgt.Ronaldo er siktet av spanske skattemyndigheter for å ha unndratt rundt 100 millioner kroner i skatt fra 2011 til 2014.Han og hans advokater har avvist det hele, men spanske anklagemyndigheter har åpnet sak mot portugiseren.Den spanske sportsavisen Marca som er tett på Real Madrid, skriver også at Ronaldo er opprørt over saken, og avisen avviser heller ikke at et salg kan være aktuelt.Real Madrid vil i første omgang forsøke å roe ned Ronaldo, skriver Marca.På den annen side vil klubben heller ikke holde på spilleren hvis han virkelig vil forlate klubben.En eventuell ny klubb må finne fram sjekkheftet. For få dager siden gikk det rykter om at en klubb var villig til å legge hele 180 millioner euro (over 1,7 milliarder kroner) på bordet.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også