I kveld kan det bli stritt for Rosenborg

Champions League - en fjern drøm?

De måtte ha ekstraomganger på Lerkendal for å komme forbi lille Dundalk, men i kveld må Rosenborg gire opp når Celtic står på motsatt banehalvdel i kvalifiseringen til Champions League.- Celtic er klare favoritter og et bedre lag på en normal dag, men vi skal huske at de er i oppkjøringen sin til sin sesong. Rosenborg er i mye bedre form og kan dra nytte av dette, så det bør bli to jevne og spennende oppgjør, sier markedssjef Håkon Høyland i Betsson.com i en pressemelding før kveldens kamp.På sin hjemmebane er Celtic klare favoritter til 1,43 og 1,45 i odds hos hhv. Betsson og Unibet, mens borteseier gir 6,85-7,00 ganger innsatsen.Et tidlig Celtic-mål kan fyre opp et fanatisk Celtic Park, og da kan det bli hett rundt ørene på Kåre Ingebrigtsens utvalgte.Langt igjenSammenlagt er Celtic også klare favoritter med 1,33 i odds på avansement, mens Rosenborg-triumf etter to oppgjør gir 3.20 i odds hos Betsson.- Rosenborg har en fordel i å ha hjemmekamp til slutt, og det vil være veldig bra om de har ett eller flere bortemål med i bagasjen hjem. 1-1 eller 2-2 vil være strålende for trønderne. Våre oddssettere tror det er størst sjanse for et Nicklas Bendter-mål, og gir 3,75 i odds på det. Det vil ikke være overraskende om han er best når det gjelder som mest, avslutter Høyland.Skulle Rosenborg komme forbi Celtic, gjenstår seier i ytterligere én playoff-runde før laget er klart for årets gruppespill i Champions League.


Les også