Tungt for Tutta

Suzann Pettersen fikk en ny tung dag på golfbanen med 74 slag på tredjerunden i US Open lørdag.

Publisert 16. juli 2017 kl. 08.04
Oppdatert 16. juli 2017 klokken 08.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord
US Open, den tredje av årets majorturneringer, spilles på banen til USAs president Donald Trump i Bedminster i New Jersey.Den norske golfveteranen åpent med par på de to første hullene. Så fulgte to bogeyer på de to neste. Hun reparerte noe med birdie på det 8. og det 12. hullet.En dobbeltbogey på 17. hull ødela en god avslutning. Med totalt 220 slag ligger hun på 51.-plass sammenlagt og er 4 slag over par. Det er fredagens 76-runde som har ødelagt mest for henne i turneringen. Hun hadde 70 slag på åpningsrunden.Kinesiske Feng Shangang leder etter 71 slag på dagens runde. Hun har ett slag til gode på sørkoreanske Choi hye-jin og Amy Yang på delt 2.-plass.President Trump overvar lørdagens runde i Bedminster. Han ble møtt av et jublende publikum som ønsket ham velkommen. Publikum fikk etter hvert beskjed om å roe seg ned. Ledende Shangang sa hun kunne høre publikum rope for presidenten fra greenen på hull 15.Alle som slo ut fra hull 16, fikk applaus av Trump.(©NTB)