Ifølge flere britiske medier er det ventet at overgangen er i boks i løpet av fredagen.Tottenham har hele tiden stått fast ved prislappen på 50 millioner pund (535 mill. kroner), og London-laget ser nå ut til å få kravet innfridd.City har et stort behov for å forsterke backplassen etter at Pablo Zabaleta og Bacary Sagna ble frigitt etter forrige sesong. Nylig ble det klart at klubben ikke lyktes i jakten på å hente den brasilianske backstjernen Dani Alves, som i stedet har endt opp i Paris Saint-Germain.Walker kom til Tottenham fra Sheffield United i 2009. Den engelske landslagsspilleren var en del av årets Premier League-lag for 2016/17-sesongen.Manchester-klubbene fortsetter dermed kjøpefesten foran neste Premier League-sesong. Mandag denne uken kunngjorde Citys byrival Manchester United kjøpet av Evertons toppscorer Romelu Lukaku for 75 millioner pund.Denne summen kan stige til 90 millioner pund, hvis klausulene i kontrakten blir innfridd.(©NTB)