Gir Rosenborg 41 prosents sjanse

Men Celtic er favoritter til å gå videre.

Med 0-0 i borteoppgjøret mot Celtic sikret Rosenborg seg et godt utgangspunkt før morgendagens returkamp på Lerkendal.Men en lett oppgave blir det ikke.Celtic er favoritter- Rosenborg skulle gjerne hatt med seg ett bortemål. Da hadde det sett enda bedre ut, men dette blir veldig spennende. Våre oddssettere har Celtic som knepne favoritter og vurderer Rosenborgs sjanser til å gå videre til 41 prosent. Hjemmeseier onsdag gir pene 2,75 i odds, sier PR-manager Mikael Mellqvist i Betsson til Hegnar.no.Unibet har for øvrig 2,95 ganger pengene hvis Kåre Ingebrigtsens gutter vinner morgendagens kamp. Begge selskapene gir 2,45 i odds for borteseier. Uavgjort-oddsen er 3,20 og 3,30 hos hhv. Betsson og Unibet.Celtic er favoritter til å avansere. Betsson og Unibet tilbyr hhv. 1,60 og 1,65 i odds for skotsk avansement, og hhv. 2,28 og 2,20 for norsk avansement.Tøft å holde nullen?- Men 0-0 var uten tvil et bra resultat for Rosenborg. Før kampen i Skottland vurderte våre oddssettere muligheten til å gå videre til 29 prosent. Nå er den altså 41 prosent, fortsetter Mellqvist.Trønderne møter et skotsk lag med mer selvtillit etter 5-0 mot Sunderland i generalprøven.Det betyr at det kan bli tøft for Rosenborg å holde nullen enda en gang. Slipper de inn mål, må de score minst to.- Rosenborgs angrep kan fikse det. Det kan være en slik magisk kveld på Lerkendal igjen, og da blir Celtic overrasket, avslutter Mellqvist.