Milliardær-arving ettersøkt verden over for drap

Vorayuth "Boss" Yoovidhya, whose grandfather co-founded energy drink company Red Bull, walks to get in a car as he leaves a house in London, Wednesday, April 5, 2017. Vorayuth earlier refused to answer questions about whether he will return to Thailand this month to meet with prosecutors over an alleged hit-and-run that killed a police officer almost five years ago. (AP Photo/Matt Dunham) Matt Dunham
Interpol har annonsert at de trapper opp jakten på Red Bull-arving Vorayuth Yoovidhya, skriver . Yoovidhyas bestefar var en av grunnleggerne av Red Bull. Den thailandske arvingen er ettersøkt for en påkjørsel av et trafikkpoliti, med døden til følge, i Bangkok i 2012. Milliardærarvingen var visstnok full da han kjørte ned politiet i familiens sportsbil. En talsmann i det Thailandske politiet sier at hans avdeling har fått beskjed av det internasjonale politinettverket at det nå er satt i gang et verdensomspennende søk etter Vorayuth Yoovidhya. Arvingen dro fra Thailand i slutten av april, rett før myndighetene fikk arrestert ham, og etter at han flere ganger har unnlatt å møte i retten. Han flyktet til Singapore i et av familiens privatfly. Der stopper alle spor.  - Vi har blitt informert at Interpol har utsett en "rød varsel" på Red Bull-arvingen og vi må nå vente å se hva slags respons vi får fra medlemslandene, sier talsmannen for thailandsk politi. - Vi fortsetter å jobbe med full styrke, legger han til.Vorayuth Yoovidhya risikerte tidligere opp til ti års fengsel for å ha drept politimannen, til tross for at familien betalte en bot på 97,000 dollar til politimannens familie. Hvilken straff han risikerer nå som han har unndratt seg straffeforfølgelse er ikke sikkert.