- Vi forventer å kjenne orkanens fulle kraft om fem timers tid. Da vil vi trekke oss ned i en vinkjeller under hovedhuset, rapporterer Branson på sin blogg onsdag morgen.  Virgin-gründeren beskriver opplevelsen av stormen som "en natt full av ulende vind og regn". Han legger til at atmosfæren på Necker Island er nifs, men vakker.Branson er imidlertid ikke alene på den private øya, han oppgir at han er sammen med en gruppe unge folk som spiller spill og som sover over i køyesenger.- Jeg har ikke hatt liknende overnatting siden jeg var barn, skriver Branson.  Timer etter at stormen hadde passert, annonserte Bransons sønn, Sam, at alle på øya hadde det OK, men at mange bygninger var ødelagte. Han uttrykte bekymring overfor andre som skal møte Irmas herjinger. - Vær så snill, ikke ta lett på det hvis denne orkanen er på vei til deg, advarer han. - Dersom bygningen du er i ikke er solid, finn et sted som er trygt!