Norge levnes få eller ingen sjanser i dagens møte med mektige Tyskland i VM-kvalifiseringen i fotball.Eksperter flest er enige om at det bare er undervurdering og et slapt tysk lag som kan gi norsk poeng. Dette gjenspeiles i bookmakernes odds.32 ganger pengeneHjemmeseier for den regjerende verdensmesteren gir 1,13-1,15 ganger pengene tilbake hos Betsson, Unibet og nykommeren Coolbet.En sjokkartet borteseier gir 25-26 ganger innsatsen, 32 hos Coolbet.Driftsansvarlig hos sistnevnte, Anders Karlsen, forklarer den høye oddsen med at Tyskland-Norge er første kamp ut i bookmakerens nye «match of the day»-konsept.- Dette skal være noe ekstra, med 100 prosent payback, samt en rekke ekstra oddsvarianter, sier han i en kommentar.Kamper som gir håpVed lunsjtider mandag forteller Karlsen at 97 prosent av innsatsen er satt på tysk seier - og fattige tre prosent på norsk sjokkseier.Han minner likevel om at Sverige tok et sensasjonelt poeng borte mot Tyskland i forrige VM-kvalifisering, etter å ha kommet tilbake fra 0-4 til 4-4.- Kan svenskene snu 0-4, kan Norge forsvare seg til ett poeng, eller kanskje også kontre inn en scoring. Luxembourg holdt Frankrike til 0-0 på bortebane i går, så det viser bare at forskjellen mellom topp og bunn i landslagskvalifiseringer er mindre enn noen gang, avslutter Karlsen.