Reklamen har den siste tiden rullet rundt i Oslos gater på en tilhenger, ifølge 
. Et nyopprettet datingnettsted som tilbyr kontakt mellom såkalte «sugarbabies» og «sugardaddies» står bak.Ifølge nettsiden er sugarbabies «attraktive personer som ser etter de finere tingene i livet» og som verdsetter eksotiske reiser og gaver. Sugardaddies beskrives som personer som ikke har problemer med penger og som er «sjenerøse når det kommer til å ta vare på en sugarbaby».– Jeg har ingen samvittighetskvaler. Rich meet beautiful er en nettside der 75 prosent av medlemmene er kvinner som søker suksessfulle menn. De kommer til oss, sier eier av nettstedet, Sigurd Vedal.Forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth er sterkt kritisk til reklamekampanjen, og sier til  at de vil vurdere nøye om den er i strid med markedsføringsloven.– Vi er spesielt skeptisk til at nettstedet spiller så mye på det økonomiske, der kvinnene blant annet skal få gaver og reiser, og retter seg spesielt mot kvinnelige studenter som ikke har den beste økonomien, sier hun.I verste fall bryter reklamen ifølge Haugseth også med hallikparagrafen.– Hallikparagrafen faller ikke inn under markedsføringsloven, så det er i tilfelle en sak for politiet.Eier Sigurd Vedal sier at nettstedet er helt imot prostitusjon, og at dersom noen av medlemmene bryter den regelen, blir de kastet rett ut.– Alt som skjer hos oss, også sex, skal skje helt frivillig – som i et hvilket som helst annet kjæresteforhold.(©NTB)