Cher saksøker en prominent amerikansk milliardær fordi hun mener hun er blitt lurt til å selge aksjene sine til spottpris, skriver CNBC.I søksmålet anklager sangerinnen kirurg og entreprenør Patrick Soon-Shiong for bedrageri knyttet til investeringer i det Florida-baserte biofarmasøytiske selskapet Altor. I 2013 kjøpte Cher en andel i Altor. Tidlig i fjor solgte hun aksjene tilbake til selskapet for 1.50 dollar per aksje - "en pris som er urimelig lav og under markedspris", står det i søksmålet. Da Cher ble bedt om å selge tilbake aksjene sine var hun ikke informert om at Altor holdt på å utvikle en lovende medisin for å behandle HIV/AIDS og kreft. Soon-Shiong, som tilegnet seg de utestående aksjene i Altor, har siden opplevd en ellevill verdistigning på disse. Nå er selskapet verdt mer enn én milliard. En talsperson for Altor, sier til Times at sangerinnen ikke har noen sak. Soon-Shiong er også kjent for å ha investert i Tronc Inc., som eier Los Angeles Times, Chicago Tribune og andre amerikanske mediabyråer.