Paul White

Harry Kane kan få prislapp på 2,5 mrd.

Real Madrid-president Florentino Perez tror man må bla opp nesten 2,5 milliarder kroner for å lokke Harry Kane vekk fra Tottenham.

Den engelske landslagsspissens 13 mål på 12 kamper denne sesongen har naturligvis gjort at ryktene har begynt å svirre.Det er blitt spekulert i at Kane kan komme til å følge i fotsporene til Luka Modric og Gareth Bale ved å bytte ut Tottenham med Real Madrid, men Florentino Pérez, som satte overgangsrekord da han signerte Bale for 100 millioner euro i 2013, vet Kane er en dyr mann.– Jeg synes han er en fantastisk spiller, og ikke minst er han en ung spiller med mange år foran seg, sa Perez til en spansk radiostasjon i forbindelse med kåringen av årets spiller.Rekord?Perez tror Tottenham-eier David Levys rykte for å utsette mulige overganger fram til slutten av overgangsvinduet, for å få mest mulig penger, gjør at han ville ønsket mer enn de 222 millionene euro Paris Saint-Germain betalte for Barcelonas Neymar i sommer.Perez sier han ikke har kontaktet Levy for en mulig pris.– Nei, for hvis jeg spør vil han si 250 millioner.Klubbpresidenten har imidlertid god erfaring med å signere spillere fra London-klubben.– Vi fått et godt forhold til Tottenham gjennom årene ettersom vi signerte Luka Modric og Gareth Bale. Også de endte vi opp med å signere på overgangsvinduets siste dag, sier Perez.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også