Hvilken bank er Warren Buffets favorittbank?

CNBCs Becky Quick intervjuer Warren Buffet (87): - Hvilken bank er din favorittbank? 

Publisert 4. okt. 2017 kl. 08.35
Oppdatert 4. okt. 2017 klokken 09.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord

Warren Buffet har humor, full kontroll og svarer godt, kunnskapsrikt og kvikt for seg på det aller meste.I et intervju med CNBCs Becky Quick tirsdag ettermiddag, fikk han blant annet spørsmål om Wells Fargo, som Berskhire Hathaway eier 9,98 prosent av.Der har ikke alt vært helt på stell det siste året, og i går stilte banksjefen, Timothy J. Sloan,  i en åpning høring i Senatet .Men den eneste grunnen til at Buffet hadde solgt aksjer i banken i det siste, sa han, var at de hadde havnet så vidt over 10 prosent, mens de som investor ønsker å ligge rett under.Berkshire Hathaway er også stor aksjonær i Bank of America og da han fikk spørsmål om hvilken bank som er hans favoritt lo han litt og svarte kvikt tilbake med et lurt motspørsmål.- Hvilket av dine barn er din favoritt, he he he he ......Les også: Warren Buffet fant et nytt selskap å investere i