Brann i trafostasjon i Oslo sentrum

Et større område i Oslo sentrum er uten strøm og flere gater er sperret av i forbindelse med en brann i en trafostasjon natt til søndag.

Politiet meldte først om kraftig røykutvikling fra et høyspentrom klokken 0.48 natt til søndag.- Dette ser ut til å være et forretningsbygg, og det er ikke meldt om personskader, sa operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB litt før klokken 1.Rett før klokken 2 melder politiet på Twitter at et større område i kvadraturen er uten strøm på grunn av brannen i en transformatorstasjon, men at brannen har avtatt.Strømbruddet kan vedvare i flere timer, inntil Hafslund eventuelt får koblet opp reserveaggregater, opplyser politiet.I første omgang ble Rådhusgata sperret av mellom Akersgata og Rosenkrantz' gate på grunn av brannen. Sperringene ble raskt utvidet helt ned til Rådhusplassen.- Det kommer smell fra området, og publikum bes holde seg unna, skriver politiet på Twitter. Heidenstrøm sier de vurdere situasjonen fortløpende, også med tanke på om det er nødvendig å evakuere noen fra området.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også