Disse rike menneskene bruker fortsatt matkuponger

Lady Gaga - Foto - Reuters

Noen milliardærer og millionærer er fortsatt bevisste på kostnadssiden, skriver CNBC. Kanskje det er nettopp derfor de er så rike?Her er fem rike mennesker som fortsatt bruker matkuponger:Lady Gaga. Pop-stjernen har en formue på 275 millioner dollar, men hun er fortsatt glad i en god deal. Gaga twitret i 2012: «Jeg er fra New York – hvor er salgsstativet?»Warren Buffet og Bill Gates. I Bill og Melinda sitt årlige brev 2017 sto det skrevet om da Buffet tok med Gates på lunsj: «Husker du latteren da vi reiste til Hong Kong sammen og bestemte oss for lunsj på McDonalds? Du ville spandere og dro frem kupongene».Suze Orman. Ekspert på personlig økonomi forteller til CNBC at hun verdsetter sparing uansett hvor mye penger det er snakk om Hun forteller at det skaper slik en glede når hun og kona handler på butikken og Kathy Travis kan si «Se, på grunn av denne kupongen så sparte vi 2,50 dollar».Carmelo Anthony. Basketballstjernen, som er verdt rundt 90 millioner dollar, uttalte til CBS Denver at han «går på butikken, river ut kuponger av avisen, og sparer en dollar eller to». Fordi han også er menneskelig.


Les også