Hvis du synes julemusikk er mentalt utmattende, har du kanskje rett

Foto: Reuters

Julemusikk er noe du enten hater eller elsker. Hvis du finner julemusikk ganske irriterende, spar litt sympati til de som jobber i butikk, skriver Business Insider. Jobber du i butikk og føler at julemusikken allerede går til hodet på deg, er det mulig du har rett. Ifølge psykolog Linda Blair, kan festlige melodier være mentalt utmattende.«De som jobber i butikk i juletider må klare å sile ut julemusikken som blir spilt over pop-anlegget. Ellers vil det være vanskelig å fokusere på andre ting», sier Blair til Sky News, ifølge Business Insider.Studier har imidlertid vist at riktig balanse av julegaver og julemusikk kan få kunder i humør til å bruke penger, så de som jobber i butikk må nok dessverre bare finne seg i julemusikken.