Kan svenskene snyte Italia for VM-billetten?

Bookmakerne har Italia som stor favoritt i kveld.

Fire europeiske landslag kjemper denne uken om to billetter til fotball-VM i Russland neste år.Sverige og Italia gjør opp om den ene, og svenskene imponerte da de vant 1-0 hjemmekampen i Stockholm fredag.Italia stor favorittMen bookmakere har Italia som stor favoritt foran returoppgjøret i kveld.Favorittstempelet er forståelig, ettersom de blågule tapte tre av fem bortekamper i gruppespillet.- Oddsspillerne tror også på H. Ved lunsjtider var hele 96 prosent av alle spill på hjemmeseier, sier senior merkevaresjef Mikael Mellqvist i Coolbet.com.Blant bookmakerne varierer oddsen på hjemmeseier fra 1,40 (Norsk Tipping) til 1,54 (Coolbet).Unibet tilbyr 1,52, mens Betsson, samt Betsson-eide Betsafe og NordicBet, alle har 1,48 - det samme som ComeOn.- 0-0 ikke umuligUavgjort gjør jobben for Sverige, og 0-0 blir ikke sett på som noen umulighet.Uavgjort-oddsen svinger mellom 3,90 (Betsson/ComeOn) og 4,15 (Coolbet).- Sveriges håp er å kontre inn ett mål, eller holde nullen, mener Mellqvist.Bookmakerne har dog liten tro på borteseier, noe som gjenspeiles i høye odds.Her varierer oddsen fra 7,75 (ComeOn) til 9,00 (Coolbet). Unibet er igjen nærmest med 8,50.Husk til slutt at Sverige går videre også med et ettmålstap - hvis de scorer i kampen som starter 20.45 i kveld.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også