KjøpLogg inn

Tarjei Bø vil gå alle distanser i OL

Tarjei Bø har lagt de siste sykdomsproblemene bak seg, og mener at han skal være i fullt slag til verdenscupstarten i Östersund.

Publisert 18. nov. 2017 kl. 08.18
Oppdatert 18. nov. 2017 klokken 08.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 175 ord
Tarjei Bø. Foto: Scanpix

På samme tidspunkt i fjor lå Tarjei Bø hjemme og så sesongåpningen på Sjusjøen på TV.– Det er sant. Jeg fikk ikke gjøre det jeg liker best, så det var kjipt, sa Bø til NTB under fredagens pressetreff på Sjusjøen.Ett år senere har Bø lagt en god oppkjøring bak seg, og alt arbeid er rettet mot OL i Sør-Korea.– Jeg har vært sterk i høst, og det har funket som jeg har håpet.Bø ble småsyk etter landslagets samling i Frankrike, slik at han ikke kunne trene som planlagt på noen uker, men han skal ikke være satt langt tilbake.– Forkjølelsen setter meg litt tilbake på sikt, men vinteren sett under ett så er det ikke noe problem.– Jeg føler meg bra. Jeg har fått trent meg bra opp igjen, men med det avbrekket mistet jeg litt hardtrening, så jeg har ikke fått så mange gjennomkjøringer på knallhardt trøkk som er ventet her (på Sjusjøen). Men det er ikke så viktig med tanke på disse løpene. Det gjelder å være preppet når vi begynner i Östersund.