De 500 rikeste menneskene i verden tjente 1 billion dollar i 2017

De 500 rikeste menneskene i verden ble nesten 1.000 milliarder dollar rikere, ifølge en Bloomberg-rapport, skriver Business Insider. Ifølge The Bloomberg Billionaires Index, en daglig rangering av de 500 rikeste menneskene i verden, sitter milliardærene på 5.300 milliarder dollar per 26. desember, opp fra 4.400 milliarder dollar 27. desember 2016. Dette er en økning på 23 prosent sammenlignet med fjoråret.Amazons Jeff Bezos fikk tilbake tittelen som den rikeste person i verden i oktober etter å ha danket ut Bill Gates som nå har andreplassen som verdens rikeste.  Jeff Bezos nettoformue rundet 100 milliarder dollar i slutten av november og Bezos sitter nå på 99,6 milliarder dollar.Bill Gates har en nettoformue på 91,3 milliarder dollar, og han har donert mye av sin formue til veldedighet i år, inkludert en donasjon på 4,6 milliarder dollar til Bill & Melinda Gates Foundation i august.

rikdom
verdens rikeste
jeff bezos
bill gates
Nyheter