Han blir ny Viking-trener

Bjarne Berntsen (60) gjør comeback i Viking som hovedtrener, ifølge Stavanger Aftenblad.

Viking, som neste år skal spille i 1. divisjon, har drevet intensiv trenerjakt etter at Ian Burchnall ble sparket i starten av november.Flere navn har vært nevnt i lokalpressen, og nå skal Stavanger-klubben ha landet på Berntsen. Viking har innkalt til pressekonferanse tirsdag morgen og opplyser at nytt trenerteam skal presenteres, men uten å opplyse hvem som er ansatt.– Det er klubben som styrer dette og skal offentliggjøre slikt når ting er klart. Du får vente og se, sier Berntsen selv til Aftenbladet.Han har tidligere trent både Viking og Bryne i eliteserien, og han har vært Viking-direktør i tre perioder.Bjarte Lunde Aarsheim, som ledet Viking-laget etter Burchnalls avgang, fortsetter som assistenttrener, ifølge Aftenbladet.(©NTB)