Kona til Arsenal-spiller nektet å flytte

Arsenal-spiller Olivier Giroud var ønsket av Everton i sommer, men kona satte angivelig en stopper for klubbskiftet.

Arsenal's Olivier Giroud celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's Stadium, Southampton, England, Sunday Dec. 10, 2017. (Adam Davy/PA via AP) Adam Davy

Everton har fått et oppsving under klubbens nye manager Sam Allardyce. Nå vedgår trenerringreven at han ønsker seg en ny spiss i januarvinduet. Samtidig røper Allardyce at Arsenals Olivier Giroud var ønsket i Everton allerede i sommer.I et intervju med storavisen The Mirror letter også Allardyce på sløret med hensyn til hvorfor overgangen ikke ble en realitet.– Jeg tror ikke han er aktuell, for han nektet å komme hit sist, sier Allardyce.– Han vil ikke flytte nord for London, tror jeg. Eller kona hans ønsker det ikke. Sånt er viktig for konene. Normalt er det de som er sjefene, og her snakker jeg av erfaring, tilføyer Everton-sjefen.Etter en trå start på sesongen, hvilket førte til at Allardyce ble hentet inn som manager, er Everton nå ubeseiret på åtte kamper. 2. juledag ble det 0-0 mot West Bromwich.(©NTB)

fotball
arsenal
Nyheter