Kris Jenner fikk Porsche til jul av venninnen

Kardashian-mor og manager, Kris Jenner, fikk juleønsket sitt oppfylt.

Kjendismamma og manager, Kris Jenner, er kjent for å stelle i stand til overdådige fester, og holder sjelden igjen på kruttet når det kommer til gaver, skriver Se & Hør.I år var det derimot 62-åringen selv som hadde et spesielt julegaveønske.Det skulle også vise seg at hun fikk det hun hadde på ønskelisten. Jenner hadde nemlig sagt til skuespiller og venninne Jennifer Lawrence (27), at hun ønsket seg en Porsche til jul, og skuespilleren oppfylte ønsket, skriver Se & Hør.- Min bestevenninne Jennifer Lawrence spurte meg hva jeg ønsket meg til jul, og jeg svarte selvsagt en Porsche. Jenta mi skuffet ikke. Tusen takk Jennifer. Jeg er kjempeglad i deg, skriver Kris under et bilde av bilen på sin Instagram-profil.Bilen er imidlertid ikke det fartsmonsteret man lett kunne sett for seg, men en lekebil-utgave.