Minst tolv omkom i brann i New York

Minst 12 mennesker har mistet livet og 15 er skadd i en brann i bydelen Bronx i New York, ifølge en talsmann for byens borgermester.

Firefighters respond to a deadly fire Thursday, Dec. 28, 2017, in the Bronx borough of New York. The New York City mayor's press secretary says several people have died in the blaze on a frigid night, and several more have been injured. (AP Photo/Frank Franklin II) Frank Franklin II

Rundt 170 brannmenn arbeidet i temperaturer ned mot 10 minusgrader for å redde folk ut av bygningen.Bilder av brannen, som ble meldt like før klokka 19 torsdag kveld, syntes å tyde på at ilden var under kontroll. Ingen røyk eller flammer var synlige, men vinduer i noen av de øvre etasjene var knust og svarte.– Røyken var voldsom og folk ropte «Kom deg ut!». Jeg hørte en kvinne rope: «Vi er fanget, hjelp!», sa øyevitnet Jamal Flicker til New York Post.En av de dødeligste brannene i nyere tid i New York skjedde nettopp i Bronx i 2007. Ni barn og en voksen omkom i brannen som ble utløst av et varmeapparat.

New York
Nyheter