Northug ikke i stand til å trene

Petter Northug responderer ikke på trening og alle konkurranser før jul er utelukket.

Northug og trener Stig Rune Kveen møtte landslagssjef Vidar Løfshus og herrelandslagsløper Tor Arne Hetland mandag formiddag.Det er uvisst når Northug kan konkurrere igjen. Det er utelukket at han deltar i Davos kommende helg. Toblach helgen etter er også utelukket. Det er uvisst om 31-åringen kan delta i Tour de Ski.– Vi har hatt et veldig bra møte, sier Petter Northug.– Jeg er svært godt fornøyd med dialogen rundt hva som nå er viktig for meg og planen framover som vi sammen har lagt, sier Petter Northug i en melding som lagt ut via Norges Skiforbunds WhatsApp.– Petter har nå først og fremst fokus på at kroppen skal respondere på trening, og han bruker de kommende ukene på god og solid trening før vi bestemmer neste steg, sier Northugs personlige trener Stig Rune Kveen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også