Østberg til topps på sprintprologen

Ingvild Flugstad Østberg var raskest på sprintprologen i Tour de Ski i Lenzerheide fredag.

Østberg gikk i mål til 3.29,19 på den 1,5 kilometer lange sprinten i fri teknikk fredag. Sju norske kvinner gikk videre til utslagsrundene, mens Mari Eide, Thea Kroken Murud og Anne Kjersti Kalvå ikke maktet å komme blant de 30 beste.Amerikanske Jessica Diggins kom nærmest Østberg, men gikk i mål 1.4 sekunder etter den norske jenta.Sophie Caldwell, også hun fra USA, endte på tredjeplass, mens Maiken Caspersen Falla ble nest beste norske på sjuendeplass.På plassen bak fulgte Astrid Uhrenholdt Jacobsen, mens Tiril Udnes Weng endte på 10.-plass.Heidi Weng endte på 19.-plass, mens Kathrine Harsem og Silje Øyre Slind endte på henholdsvis 25.- og 27.-plass.(©NTB)

ingvild flugstad østberg
heidi weng
astrid uhrenholdt
Nyheter