Politiet måtte be karaokeentusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. 

Foto: Scanpix

– Etter klager fra naboer var en patrulje på stedet og fikk dempet sangfuglen. Det blir neppe noe ekstranummer, skriver politiet på Twitter.Det hender en gang iblant at politiet må rykke ut på mindre hendelser som dette, og noen ganger resulterer det i noen humoristiske Twitter-meldinger. I sommer måtte politiet i Trondheim dempe en festglad gjeng på Ila, som viste inngående kjennskap til Queen-katalogen.«Patruljen på stedet hører allsang med Queen. Sangerne sier «Don't stop me now», men nabolaget må få fred», tvitret politiet.Etter å ha tvitret videre at naboene var «i ferd med å bli Slightly mad», fulgt de opp med at patruljen heller ikke synes det fremsto som «A kind om magic. Ingen grunn til å kreve at The show must go on. Bohemian Rhapsody utgår!».(©NTB)

politi
karaoke
skien
Nyheter