Slik spilles Eliteserien 2018

Oppsettet for Eliteserien 2018 er nå klart. Her er alle kampene.

Ranheim tar imot Brann i serieåpningen, mens Sarpsborg 08 og Rosenborg også møtes i første runde 10. og 11. mars 2018.I de første 16 rundene er også TV-kampene satt opp. NFF har, som tidligere år, fått inn konkrete begrensninger og ønsker fra klubbene, og i tillegg er det mange andre faste forhold og forutsetninger som må tas med i vurderingen.- Selv om det er umulig å ta hensyn til alle ønsker og behov, mener jeg vi sammen med NTF og Discovery har klart å utarbeide en spilleplan som vi kan være tilfreds med. De fleste klubbønsker er ivaretatt, prinsippene om Fair play er godt opprettholdt og vi har klart å få til et reiseopplegg i UEFA-kvalifiseringen som burde være godt innenfor forventningene. Totalt sett er vi godt fornøyde med spilleplanen og ser med spenning frem mot seriestart, leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn i en melding.Her finner du hele oppsettet