Storseier for Zuccarellos Rangers

New York Rangers lå under etter første periode, men slo voldsomt tilbake og vant 5–1 over Carolina Hurricanes i Madison Square Garden fredag.

Publisert 2. des. 2017 kl. 08.07
    Oppdatert 2. des. 2017 klokken 08.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 93 ord
    Mats Zuccarello Aasen (t.h). (AP Photo/Mary Altaffer)

Justin Williams satte inn kampens første mål etter bare 56 sekunder.I midtperioden snudde Rangers kampen med scoringer av David Desharnais og Michael Grabner etter henholdsvis 37 sekunder og snaut to minutter.I tredje periode scoret Grabner to nye mål før Paul Carry fastsatte sluttresultatet til 5–1 40 sekunder før slutt.Mats Zuccarello hadde ingen målgivende pasninger i kampen. Nordmannen var på isen i snaut 15 minutter og hadde to skudd på mål.Sammen med Grabner var svenske Henrik Lundqvist i Rangers-buret dagens spiller. Målvakten reddet 32 skudd fra bortelaget, som hadde sju avslutninger flere enn Rangers. (©NTB)