Uvær kan skape trøbbel for juletrafikken

Det er kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda og fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. 

Det er uklart når veiene åpner for normal trafikk.Det kan også bli kolonnekjøring på kort varsel på riksvei 52 over Hemsedalsfjellet, riksvei 13 over Vikafjellet og Europavei 134 over Haukelifjell, også på grunn av uvær.Både riksvei 7 over Hardangervidda og riksvei 13 over Vikafjellet ble stengt på grunn av uvær julaften, men ble åpnet for trafikk igjen første juledag.Meteorologisk institutt har sendt ut obs-varsel for andre juledag i Sør-Norge. Det er ventet vanskelige kjøreforhold og store mengder nedbør flere steder.Obs-varselet gjelder for mye regn i Agder-fylkene, Telemark og Rogaland. På Østlandet kan det bli opp mot 30 centimeter snø enkelte steder, men de fleste her starter dagen med sludd og snø.(©NTB)

Nyheter