Kravet om åpenhet består med Grande som idrettsminister

Trine Skei Grande (V) lover å opprettholde presset om åpenhet i idretten før sitt første møte som kulturminister med idrettspresident Tom Tvedt.

– Venstre kommer ikke til å kjempe for mindre åpenhet, sa Grande til NTB på vei inn til møtet i Kulturdepartementet fredag ettermiddag.– Jeg håper vi skal opprette en bra dialog så vi kan jobbe godt sammen og det tror jeg de er innstilt på også, sa hun om sine forventninger til møtet.På spørsmål om åpenhet og pengebruk ville bli tema på møtet, svarte statsråden:– Nei, men jeg tror de vet at jeg har de samme prioriteringene.Tvedt beskrev forholdet til den forrige ministeren, Linda Hofstad Helleland (H), som «utfordrende» i et intervju med NTB fredag. Grande sier hun ikke har noen formening om hun kommer til å håndtere samarbeidet på noen annen måte.Det var satt av tre kvarter til et «hilse på»-møte mellom de to. Grande startet samtalen med å fortelle delegasjonen fra Norges idrettsforbund (NIF) at hun i sin tid fikk bronsemedalje i kretsmesterskapet i svømming.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også