Poppe, Cornelius

Supercupen spilles på Åråsen

Supercupen i fotball mellom Rosenborg og Lillestrøm spilles på Åråsen 5. mars.

Det opplyser Norges Fotballforbund tirsdag.I fjor ble supercupen arrangert for første gang da Rosenborg åpnet sesongen med 2-0-seier over Brann i Bergen. I år blir kampen mellom cup- og seriemester arrangert når Lillestrøm og Rosenborg møtes på Åråsen mandag 5. mars.Rosenborg vant serien, mens Lillestrøm vant cupfinalen 3-2 mot Sarpsborg 08.– I år som i fjor ønsker vi å starte sesongen med et trofé, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.LSK-trener Arne Erlandsen sier kampen blir en perfekt generalprøve før serien starter.Fotballpresident Terje Svendsen ser også fram til kampen, og sier en slik kamp ble godt mottatt i fjor.– Tittelen og trofeet er offisielt på lik linje med ligatrofé og kongepokal, så dette blir en ny skikkelig prestisjeduell mellom to av de mest tradisjonsrike klubbene i Norge, nemlig Lillestrøm og Rosenborg, sier Svendsen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også